TEMAN ZARYTH MAIN

Assalamualaikum..
Hari ini takde apa idea lagi nak post....
Cuma nak note pasal aktiviti Zaryth bila hari minggu...
Biasa bawak dia main kat Billion Seri Iskandar jew...sebab sana je murah sikit nak masuk tempat mainan nehh...
Kebiasaan tempat neh 20minit RM4 ...tapi yelaa..bila dah masuk tak sedar sangat masa berlalu...
Oleh kerana tidak berapa mendapat sambutan...pihak terbabit kenakan RM6 per entry,,
Jadi,,layan jelaaa...
 










Kekadang Ibu & Ayah yang lebih...hehhehe...
Seronok tengok anak aktif...membesar...
-----------
Kekadang rindu masa dia baby...
----
NOteD..!!!

2 comments:

  1. betul tu shalimar: suatu hari nnt bila mereka semakin membesar pasti kita akan merindui saat2 sebegini..belek2 semula foto mereka ketika kecil..

    ReplyDelete
  2. Tu laa kak...ni pun noted pasl anak pon dgn harapn nnti dia boleh tgk apa ibu dia tulis pasai dia...

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...