CHICKEN CHOP MURAH DI IPOH

Walaupun NS belum berpeluang untuk mencuba, NS tidak sabar untuk berkongsi dengan kekawan kat sini, jadi NS ambil gambar ni daripada abang ipar dan kawan opis NS sebagai rujukan.
[ ~~~~ boleh laa kaaaannn ~~~~ kih3~~]


Lokasi : Berhadapan dengan Stadium Indra Mulia Ipoh,
berhampiran juga dengan Petronas depan stadium tu.
1 baris dengan kedai Daud Corner.

Tapi baca elok-elok yeaa...pada yang terkejut dengan harga murah tuu..amik perhatian ~ Ada Happy Hour daripada Jam 5 Petang hingga 7.00 petang je,,untuk waktu lain harga kat sini pun masih berbaloi-baloi.



Yang ini kawan NS makan Mix Chicken + Lamb + Fish hanya RM15.
Dapat sekali dengan Ice Lemon Tea + Kek Coklat&Ice Cream + Meatball

 Kawan cakap puas hati la dengan rasa, harga.


 Kepada sesiapa yang nak cuba tu boleh la pergi sana yea.
NS ni bila tahun entah nak mencuba...hihi...
InsyaAllah nanti ada rezeki..sampai laa kita ye idok..

20 comments:

  1. Ya Allah..memeleh air liur...huhu

    Www.adaa-inspiration.com

    ReplyDelete
  2. harganya sangat murah & berpatutan:)
    suka juga makan kat area situ ada satu kedai makan banyak pelbagai ulaman:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kedai mana 1 Amizaa..bleh NS g mkn tghari...

      Delete
  3. peberet kita chicken chopppppp...hihi

    ReplyDelete
  4. salam..
    hoo ye ek balik Ipoh boleh p carik nanti ni.

    ReplyDelete
  5. wah dap nye nomnonm murah lak tu.singgah follow sini :)

    ReplyDelete
  6. Kalau chicken chop memang Cik Iman nombor satu wekekekeke

    ReplyDelete
  7. murah la tu set kombo harga camtu. entah bila nak ke ipoh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. klu kebetuln dtg ipoh..bleh singgh sini..:D

      Delete
  8. Set camtu ek..memang murah.berbaloi.apa kan daya..jauh

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah..set ...lau nk mkn yg lain harga biasa jgk..tp msih murh...

      Delete
  9. Harga yng telah di chop-chop la ni...?

    haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. yalahh uncle..pas kena chop2..jd la lagu nii....kih3

      Delete

Terima Kasih Daun Keladi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...