CARA KUMPUL POINT PAMPERS DRYPERS

CARA KUMPUL POINT PAMPERS DRYPERS | Masuk anak 2 baru Sha tahu cara kumpul point drypers untuk dapatkan hadiah daripada DRYPERS . Rugi betul, sebelum ini sebagai pelanggan tetap drypers untuk kegunaan Zaryth & Fathia , Sha tertanya-tanya macam mana nak dapat point. Masa dalam pantang yang lepas, Sha salah faham Sha g simpan barcode...Hahahaha..adeeehh laaaaa...plastik pampers dah buang.. konon barcode dah simpan boleh bawa balik perak nak key in memandangkan kat kampung tak ada internet.


Rupa-rupanya macam ni..


Ok,sekarang dah tahu..Sha mula kumpul balik point yang sebenarnya tersembunyi.



Kepada ibu-ibu yang sama macam Sha ni,tak tahu pasal ni..Sila bertindak sekarang
Dulu Sha daftar kat DRYPERS ni hanya untuk dapatkan free sample. Sekarang ni dah tahu kumpul point, tunggu nak cukup point untuk claim hadiah.. :D

Toin Betoii..!!!

2 comments:

  1. CF pon baru tahu beberapa bulan yg lalu. huhuhu

    ReplyDelete
  2. dl kumpul yg atas tu gak...bl baca blk br tau slh...hihihi...dh stahun lbh gak kumpul point dgn drypers...dh 3 or 4 kali tebus dh

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...