SEGMEN | HASRUL HASSAN BANTU TRAFIK BLOG MEROKET

SEGMEN | HASRUL HASSAN BANTU TRAFIK BLOG MEROKET | Alhamdulillah tengahari ini Sha nak rebut peluang yang diberi oleh Tuan Hasrul Hassan. Pergerakan trafik kebelakangan ini statik sahaja belum menampakan peningkatan luar biasa. Sha selalu mencari tips blogging dan tips adsense di blog Hasrul Hassan yang suka berkongsi pengalaman dan tips berguna untuk blogger picisan macam NotaShalimar ini.

Diberikan syarat yang agak ringkas apa kata kita join dan memeriahkan lagi segmen ini. Win win situation juga ni kiranya.

Segmen Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket

Syarat Penyertaan

  1. Peserta mesti ada blog.
  2. Peserta diwajibkan untuk buat satu post ringkas dengan meletakkan banner segmen ini dalam post berkenaan. Banner tersebut mesti link ke blog/post ini.
  3. Dalam post tersebut, sila letakkan satu URL blog post anda yang anda mahukan trafik meroket. 
  4. Wajib untuk LIKE page HASRULHASSAN.COM (klik sekarang dan LIKE)
  5. Wajib untuk LIKE page BISNES ONLINE TANPA MODAL (klik sekarang dan LIKE)
  6. Wajib untuk FOLLOW Google Profile Hasrul Hassan (klik dan FOLLOW)
Jadi jom kita join! Saya yakin Tuan Hasrul Hassan akan membuat magic!!

TERIMA KASIH.

9 comments:

  1. Semoga trafik blog anda meroket ! :)

    ReplyDelete
  2. good luck

    https://belogsjm.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  3. good luck...saya pun dah join..

    ReplyDelete
  4. sdh join. tak sbr nak tgk trafik meroket eheh.

    ReplyDelete
  5. Terima kasih kerana sudi join segmen saya ...
    Bila saya komen ni .. bermakna blog ini akan menerima trafik meroket seperti saya janjikan.

    Trafik ini sekali je ye .. dia takkan ulang .. sbb saya kena berikan byk trafik untuk semua peserta segmen ni. Harap puas hati dengan trafik yang diberikan.

    In Sha Allah . .ia akan luar biasa.

    ReplyDelete
  6. jalan2 dari segmen yang sama...

    http://www.mialiana.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html


    - Mia Liana

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...