LAYAN THE BOSS BABY BERSAMA KELUARGA

SABTU BERSAMA KELUARGA | Jika sebelum ini Sha dan keluarga ke Kuala Lumpur 1 hari, sabtu 8.4.2017 yang lepas En.Suami bawak Sha dan anak-anak menonton The Boss Baby. Perancangan awalnya nak tengok Smurf tapi ditukarkan kepada The Boss Baby memandangkan bawa Adik Fathia sekali kena pilih yang lebih menarik.

Ini adalah pengalaman kedua bawa Adik Fathia menonton wayang selepas Filem Zootopia kalau tidak silap.

Nasib baiklah suasana dalam panggung wayang memang orang duk gelak-gelak juga jadi tak nampak sangatlah Adik Fathia tak duduk diam..huhuhu..
Boleh pulak dalam orang duk menonton tu dia duk tidur atas lantai laaa, lepas tu dengar dia duk selawat mengulit anak patung kecik yang dia bawak dari rumah. Adik,,,adik...lepas tu gelak-gelak dalam gelap.

Abang? Dapat pop corn terus senyap sambil gelak-gelak tengok bontot The Boss Baby tuu. Sebelum pergi menonton wayang kami ke kedai gunting rambut terlebih dahulu bagi setel rambut ibu dan rambut Abang Zaryth yang dah beberapa bulan tak dikemaskini...ahahahaha..

 

Selfie dengan anak-anak sambil tunggu ayah mereka bagi setel urusannya sebelum masuk panggung wayang.



Abang Zaryth cakap seronok cerita The Boss Baby ni tu yang dia boleh gelak. Satu kotak pop corn pun habis dimakan dia tanpa bagi kat ayah dia..ahaha...maklumlah kerusi jauh dah tu tak nak pulak duduk dengan ayah dia..nak duduk sebelah ibu juga.

Walaupun ceritanya macam tak munasabah, baby ke rumah masing-masing naik teksi...dan dibahagikan oleh mesin-mesin..tapi tetap ada nilai kasih sayang.

Love u alls sayang-sayang.

6 comments:

  1. bdk2 kalau dpt tgk wayang, cite katun mmg lah seronok...
    mau gelak memanjang...

    tp, akak ni sekali pun tak penah bwk aiyan tgk wayang... kadang tingin jgk bwk... bg dia layan skrin besar kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekali sekala je ni kak..ade cite menarik je yg ibu ayh leh layan sekali..huhuh..

      Delete
  2. wah sronoknye anak anak tgk wayang...biasa la bdk bdk kan...byk plak karenah....teringin juga nak bawak anak buah g tgk wayang....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laa..nsib cite lucu2 jg..org lain pun gelak2 ..lau bunyi anak kite je ..segan juga

      Delete
  3. tak tgk lagi baby bos tu mesti best kan.comel je

    ReplyDelete
    Replies
    1. eheheh..comel jee...nilai murni pun ada..

      Delete

Terima Kasih Daun Keladi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...