LIPSTIK FEVERGLAM

LIPSTIK FEVERGLAM | Hari ini Sha nak share la satu produk Lipstik Feverglam ni. Kenapa Sha nak cerita pasal lipstik ni? Sebabnya bukan senang seorang Shalimar nak mengenakan lipstik dibibirnya..ahhahaha.. Pernah miliki lipstik jenama lain, tetapi stand by dalam tas tangan sahaja untuk kegunaan jika diperlukan seperti kerja luar atau special day sahaja.
Berlainan pula kali ini, setelah memiliki Lipstik Feverglam Sha senang mengenakannya apabila keluar bekerja dan keluar bersama keluarga. Sebenarnya memang Sha mencari warna sebegini kerana Sha suka betul dengan make up semasa majlis perkahwinan Sha dulu, simple tak terlalu terang.


Kita zoom sikit


Ahahahaahaha..hadap laa kejap yeaa muka ni,,,kih3..

Lagi satu Sha suka sebab warna mate tuuu..tak suka yang berkilau-kilau...tambah pula Sha ni memang tak suka make up, memang nak yang paling simple jela kan. Lagi pula lipsmatte ini sesuai untuk yang ada alergik.

Korang kalau nak dapatkan follow Che T..

Leh klik gambar di bawah yeaa..terus ke Instagram Che T..

https://www.instagram.com/hayati_ramly/

Waaaahhh gitu....memang ramai yang suka good lady nii...amour pun cantik...nak sweet lagi Insatiable... nak pergi dinner glamour boleh pilih Rouge Red....auummm sangat kan.

Habis laaa Sha kali niii...sesekali melawa kan.

12 comments:

  1. akak ni kadang2 pakai jns yg matte, bbr jd kering n mengelupas...
    kene try dulu....
    color yg sha pakai tu mmg cun, tak keterlaluan sgt colornya...

    ReplyDelete
  2. sama la kita. suka jugak yang matte ni senang.. color pon tak suka striking2 sangat hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihhihi...segan saya yg baru2 nk pakai nii..

      Delete
  3. meletop! heheh sy pun suka kaler macam ni sis .. nak pakai terang-terang segan hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahaha..kan..tmbh pulak xbiasa..kan pakai merah mak ngah kang org terkejut..huhu

      Delete
  4. Natural kaler...sesuai warna tu dgn shalimar yg manis!

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah..wrna cmni bleh laa sha pakai..ahaha..manis kee...tq

      Delete

Terima Kasih Daun Keladi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...