SYAWAL BERSAMA RAKAN KERJA

SYAWAL BERSAMA RAKAN KERJA | Assalamualaikum..masih dalam mood raya, saat Sha mematrikan entry ini rakan-rakan sedang karaoke raya. Sha? Karaoke memang tak join laa...jadi pendengar setia sahaja setiap tahun..huhuuh..

 
 Apa yang aku seronokkan entah kat tengah panas cheng2 nii...

 
Tak semua ada ni...

 
Swafoto sama itu Hani, Pn.Leani, Adik Nabilah .

 Air hari ini..manis2 sejuk.

 
pencuci mulut yang sejuk sedap..yuummmm

 
Adik Nabilah bawak makaroni goreng...

 
Rendang makan dengan nasi impit
Kuah kacang makan dengan nasi imit juga

 
Lontong, masak lemak lodeh tu Pn.Intan masak...stail jawa dan Sambal bilis daripada Pn.Leani

 
Cecemek? Pernah dengar tak kuih ni?Katanya kuih orang perak.

Kenyang lagi lah perut hari ini.fuhh...biasa leh sumbat segala jenis sekali gus..ini dah satu round pun nak berjalan pun tak larat wehh.

Selamat makan...raya lagi nexttt....

4 comments:

  1. Replies
    1. ni sha 1 st time dgr nama tu..tgk kuih ni dan makan kuih nii...huhu

      Delete
  2. amboi meriah betul raya dia tau. selamat hari raya awak.
    Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih uyul...selamat hari raya juga

      Delete

Terima Kasih Daun Keladi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...