SIAPA SAYA

Assalamualaikum
Salam Kenalan...
Seperti Tajuk Blog ini...menggunakan nama sebenar saya [ Shalimar]
Saya dilahirkan pada 7 Mac 1987
Pada Jam 1.15 pm di Hospital Besar Besut, Terengganu.

C.I.N.T.A & KELUARGA

Sudah bersuamikan Mr.Aidy
Kami jumpa pada 20 Jun 2009 masa dekat Kursus Induksi di Felda Ressidence Trolak
16 Januari 2010 kami jadi couple..
12 Mac 2011 beliau & family datang meminang NS..
3 September 2011 beliau lafaz akad & nikah
Anak ada sorang.. Nama Mohamad Zaryth Ikhwan
Ambe lahirkan beliau pada 5 September 2012
Cintaku...


Emak dengan ayah NS ada di Besut,Terengganu.
Mempunyai 2 orang adik perempuan...Tina & E
Diaorang masih bersekolah..

Tengok...bukan main sayang lagi Tokki ngan Opah kat Zaryth...sampai ibu pon dilupakan...uhukss

MINAT
NS jenis suka buat aktiviti luar,,nak bekerja dengan uniform....tapi tidak tercapai semua itu...dapat keje dalam pejabat jerk...Alhamdulillah jgk laa dapat kerja kan...
Kalau zaman bujangan dulu NS bukan boleh duk diam sangat..zaman sekolah..dari sekolah rendah NS dah join kadet..sampai NS masuk form6 ...opss...sampai NS masuk universiti yang NS tinggalkan dulu..haa..bertahun-tahun,...tu yang jalan bersepah tu...ahahak...Antara sukan yang pernah la NS cuba main dan memang main ..memang masuk pertandingan bidang terjun...Hoki,Futsal,Badminton,Bola Jaring, Bola Tampar,Bowling...Sukan tu dari sekolah...sampai laa kerja sekarang neh ,,tapi dh berkurang selepas melahirkan anak neh...xberapa aktif dh...tu yang badan naik aje idok turun2...hihihi..

PENDIDIKAN

NS tidok laa berpelajaran tinggi...tapi syukur dengan apa yang ada...
Tempat ambe belajar :
Taski Kg Tok Raja
Sek.Rendah Kebangsaan Tok Raja
Sek.Men.Agama Ittifakiah Jerteh Terengganu
Sek.Men.Teknik Besut Terengganu
Sek.Men.Kebangsaan Seri Nering
Universiti Malaysia Sarawak ( xsampai separuh jln ambe cabut balik ) ihikss..
------------
Masuk kerja 14 Ogos 2008

Tu jela dulukkk
Note!!!..
Takut tua nanti lupa...kih3

2 comments:

  1. Hye shalimar. So, skrg ddk mana dengan anak dan suami. Adakah di besut? Hihi
    Awat yg cabut hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekarg dh kawen org perak..duk perak..huhu...cabut lari sebab macam2..xnk duk sana

      Delete

Terima Kasih Daun Keladi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...