MUDAH.MY

www.mudah.my


Assalamualaikum semua..
Salam sejahtera..
Jujur NS nak tanya..Siapa tidak pernah bukak web Mudah.my ini?
Cuba angkat kaki..hihihi
NS biasa layari Mudah.my ini untuk mencari rumah sewa dulu.. pernah juga mencari kereta..
Bagi NS Mudah.my ini memang banyak memudahkan masyarakat untuk mencari dan membuat urusan jual beli kenderaan, hartanah, pekerjaan kosong, barangan elektrik & elektronik, dan ada juga jual beli haiwan peliharaan.
Selain dapat membeli, kita juga boleh menjual di ruangan ini.
NS juga pernah menjual sebuah kamera.
Ok, apa yang NS hendak kongsikan ini mungkin sudah ramai yang tahu..Tapi NS tetap nak kongsi juga walaupun dah lama..selalu tengok suami buka web ini...:D
Kepada yang menggunakan sistem operasi Android, Aplikasi rasmi Mudah.my kini boleh dimuat turun dalam bentuk mudah alih terus ke telefon pintar anda.

Sekian untuk pagi ini.

22 comments:

  1. terima kasih atas info ni...husband n anak noe suka tengok mudah.my ni...diaorg duk survey moto n kereta jer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuh..sama laa kak suami NS..tgk enjin laa....halfcut laa..iskk..

      Delete
  2. hari2 buka crik mende2 ..haha :P

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum NS, sheila dulu rajin la usha2 kereta 2nd kat sini. tapi sampai ke sudah tak beli pun. sekadar cuci mata je. hehehe singgah menabung lazada sini dan follow awak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam Sheila..terima kasih sudi singgah sini....:D

      Delete
  4. Assalam, terimakasih follow akak, akak balas follow di sini pula..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam...terima kasih kak...keep in touch yeaa,,

      Delete
  5. same la. buka mudah sebab nk cari rumah sewa. kahkah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. eheheh..senangkn..klik negeri..klik kwsn...cri je plg sesuai..

      Delete
  6. selalu jugak buka... cari rumah... barang mainan... macam2 ade...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulaa..benda xde jual kt luar pon ade...kira senang cri mklumat....

      Delete
  7. lama dah tak melawat mudah ni... hu hu hu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama laa..NS buka kalau perlu cari sesuatu je..

      Delete
  8. Mudah satu laman web yang memudahkan.kena dengan nama dia "Mudah". Hubby Nelly tiap-tiap hari buka mudah. dah jadi perkara wajib dah..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihhi..cri barg xpe..memg org laki suka buka mudah ke erkk

      Delete
  9. husband bole hadap mudah.my berjam... apa ntah d telek nyer ha3

    ReplyDelete
    Replies
    1. telek mudah.my xpe lia..huhu..xde la risau kn...hubby NS pon sama jew..

      Delete
  10. selalu cari keja dalam mudah.my ni... banyak... tapi bila call asyik shortlist... hampa :( bab kerja je laa... yang barang2, ok kot....

    (teringat ada iklan 100plus dalam mudah.my ni..hikhik)

    ReplyDelete
    Replies
    1. AHhaha..mcm2 la Sha neh,....tp memg pon...bnda xmsuk akal pon nk jual situ..

      Delete

Terima Kasih Daun Keladi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...