PERTAMA KALI MAKAN SUBWAY

 Hah.....nampak tak muka teruja tuu?
Kih3...orang tak pernah makan sandwich kat subway la katakan..
Al-maklum..minggu lepas baru subway ni di buka dekat Ipoh.
Adhuuii..nasib baik ada kawan yang biasa makan..
 
 Semua NS campur tuu....isi nya meatball...daging itu sentiasa menjadi pilihan NS.
Cuba juga yang kawan punya Chicken Slice..
Okeh...dua- dua sedap..
 
Bukan main ramai yea..kena beratur.
Untuk warga ipoh yang belum tahu, Subway ini dibuka sebelah & Eleven Greentown, belakang Jakel Ipoh.
 
  Sudah siap ngap.....jom solat zohor..

12 comments:

  1. Sedap kan..wana pun penah makan subway time gi KL Mac lepas..tak habis makan sebab besar..tapi mengenyangkan..Sabah xde..huuu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuh..wana beli yg pnjg kee?td mkn abes roti dulu..last bru ratah meatball...hii

      Delete
  2. kita pun first time mkn subway bulan lps.. hahaha.. macam jakun je masa nk order tu.. roti pun kena pilih.. pastu masa time nak letak sos.. dia tanya nak sos mana.. kita bole kata.. letak la semua sos yang ada.. aahahahhaa.. ada lebih dr 8 sos kott... hahahahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kih3...jwpn plg senang...letk semua...ihikss...

      Delete
  3. Kat kl byk subway tp xpnh cuba p makan..hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah..kl...penang ada la subway ni...jauh...

      Delete
  4. dah lama tak makan subway..kali pertamam makan pon orang belanja..hehe

    ReplyDelete
  5. lama x makan.. suka makan ngn husband sbb bawang2 bagi kat dia selesaikan :)

    ReplyDelete
  6. salam kenal, jalan2 singgah petang :) nur x pernah try lg makan subway nie..besar jgk ek, terliur plk tngk gmbar tu..heeee boleh cuba la ek ade meatball sdp nye..nyum nyum

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenal Nur...aah...pjg jugk,,NS pilih meatbol sebb suka daging...tp ayam pon sodap..

      Delete

Terima Kasih Daun Keladi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...