REVIEW : KEDAI MAKAN TOK MAT

Assalamualaikum.
Hari ni NS nak share 1 tempat makan di ipoh.
Yeaahh.... Shell Out di Ipoh.
NS teringin mencuba selepas terlihat blogger Sheda Ucu share di facebook baru-baru ini. Nasib baik laa Baby Fathia memberi kerjasama, tidur je sepanjang ibu , ayah dan abang Zaryth menikmati Set Shell Out ni..

  Zaryth tak nak makan nasi, cuma makan lauk kesukaan dia Udang je...mungkin dah kenyang.

 Set Shell Out..!!!

comot pun comot laaaaa...





  • Berhadapan dengan SMK Tambun
  • Bermacam Menu , pemerhatian NS ramai mencuba Set Shell Out bersama keluarga dan rakan-rakan.

Komen :
  • Sedap masakan Seafood tuu... tapi lambat sampai order, nasib baik anak-anak tak buat perangai dan perut pun tak berapa lapar juga tak mengejar masa..
Mungkin kerana sharing di laman sosial, kedai ini menerima ramai pelanggan, meja kerusi banyak pun belum dapat menampung kehadiran ramai pelanggan yang terpaksa menunggu pelanggan lain selesai makan juga ada yang tak jadi merasa.
Pihak pengurusan perlu lebih cekap urus order pelanggan mengikut giliran. Orang sebelah datang kemudian, orang sebelah dapat order dulu boleh buat pelanggan lari.. :). Tapi layanan diaorang mesra pelanggan walaupun penat..
Pendek kata, Masakan memang puas hati makan semalam.
SET SHELL A-BRATION - RM 25
Untuk lebih lanjut serta survey komen-komen pelanggan sila ke 

Dibuka pada Jam 2 petang - 11 malam
Sabtu - 3 Petang - 12 malam
Ahad - TUTUP.

3 comments:

  1. wahh...bestnya..InshaaAllah kalau ke Ipoh boleh la cuba nti ..thx for sharing :)

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...